Peristiwa ngeri n paling sedih bulan nie

2/2/09

arinie peristiwa yg aku mgkin x kan luper sampai bile2

afirah n fasihah kawan bek aku xcident truk....

fasihah cuma retak tumit...

tapi afirah..

patah kedua2 belah tangan, n patah kaki....

kat peha dier berlubang....

nampak tulang...

hanya allah jer tau mcm ner dier asa n mcm ner ak time tgk dier td...

ak syg kwn2 aku...

dier teman aku selama nie...

moga die selamat menjalani pembedahan mlm nie....

aku syg dier sgt2

aku pun x ley nak ckp aper dah........

harap korg doakan dier!!!!!

sem baru!!!


12 jan 2009

bermula hari baru dalam idup aku...

sem baru...

sem lepas pencapaian ak agak teruk..

maybe sebab ak sakit n mcm2 yg jadi dlm idup aku....

paper pun alhamdullilah abah dah makin shat...

faizal dgr kata dah mula nak kerja tolong family...

adik yang kecik skali lak dah nak amik pmr taun nie...

mnx2 dier dapat pencapaian yang elok dr aku....

kawan????

paan dah masuk kolej die kat manjung..

dah dapat amai kawan baru..

maybe luper kat aku...

tapi ak akn ingat ko sa mpai biler2...

aku syg ko!!!!!

kawan pompuan dr zaman sekolah lak dh jarg contact...

mkin luper kat aku...

jmti....

kawan ok n x ok....

amai yg x ok dr yang ok..

harap sem nie lebih baik dr yg sebelumnye...

harap korg doakan ak...
ak syg korunk sumer.......

About this blog

TeMaN YanG sUdi BaCe LuaHaN aK!!!

PrInCeSZ LiEyAnA!!!!

My photo
KuLiM N BM, KeDAh N PeNaNg, Malaysia

.





LuAHaN AKu!!!!

FrEnZy Fm



.: Frenzy.Fm :.
Mesti Gempak Punya!~