sem baru!!!


12 jan 2009

bermula hari baru dalam idup aku...

sem baru...

sem lepas pencapaian ak agak teruk..

maybe sebab ak sakit n mcm2 yg jadi dlm idup aku....

paper pun alhamdullilah abah dah makin shat...

faizal dgr kata dah mula nak kerja tolong family...

adik yang kecik skali lak dah nak amik pmr taun nie...

mnx2 dier dapat pencapaian yang elok dr aku....

kawan????

paan dah masuk kolej die kat manjung..

dah dapat amai kawan baru..

maybe luper kat aku...

tapi ak akn ingat ko sa mpai biler2...

aku syg ko!!!!!

kawan pompuan dr zaman sekolah lak dh jarg contact...

mkin luper kat aku...

jmti....

kawan ok n x ok....

amai yg x ok dr yang ok..

harap sem nie lebih baik dr yg sebelumnye...

harap korg doakan ak...
ak syg korunk sumer.......

1 PaNdANgaN:

Mr C Chiquillara 6:01 PM  

ape pe pun.. stay positif.. pastu percaya life keeps gettin better.. okay?

About this blog

TeMaN YanG sUdi BaCe LuaHaN aK!!!

PrInCeSZ LiEyAnA!!!!

My photo
KuLiM N BM, KeDAh N PeNaNg, Malaysia

.





LuAHaN AKu!!!!

FrEnZy Fm



.: Frenzy.Fm :.
Mesti Gempak Punya!~